ENDAB värmepump

Om oss

ENDAB strålar av inspiration med en passionerad grundare, Emil, vid rodret. Med mångsidig erfarenhet och dedikerad till energieffektiva värmepumpslösningar är ENDAB en föregångare inom branschen, redo att skapa en hållbar och varm framtid.

Vårt mål på ENDAB är att erbjuda energieffektiva värmepumpsinstallationer, som skapar komfort utan också främjar hållbarhet och kostnadsbesparingar för våra husägare.

+10

års erfarenhet som entreprenör

+250

installationer per år

coming soon illustration

Varför värmepump?

Energieffektivitet: Värmepumpar utnyttjar förnybara energikällor och överför värmeenergi effektivt, vilket minskar energikonsumtionen och miljöpåverkan.

Kostnadsbesparingar: Genom att optimera värmepumpens prestanda minskar du energikostnaderna, vilket leder till långsiktiga besparingar och en mer ekonomiskt hållbar uppvärmning.

Miljöhänsyn: Värmepumpar är en miljövänligare alternativ till traditionella värmesystem, eftersom de minskar koldioxidutsläppen och bidrar till en grönare energianvändning.

Längre livslängd: Regelbunden service förlänger värmepumpens livslängd genom att förebygga slitage och säkerställa optimal prestanda.

Behaglig inomhusmiljö: Värmepumpar ger jämn och behaglig inomhustemperatur året runt, vilket skapar en bekväm och hälsosam boendemiljö.

Om oss

ENDAB grundades av Emil med en tydlig vision och en passion för att möta det växande behovet av energieffektiva värmepumpslösningar och installation. Med över 16 års erfarenhet inom olika branscher och en stark entreprenörsanda, byggde Emil upp företaget för att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda värmepumpsinstallation.

Emils resa började redan som 20åring, som ägare till ett inredningssnickeri, följt av en framstående tid inom rivning och asbestsanering. Utöver dessa verksamhetsgrenar har Emil även sålt jordgubbar med hemkörning, vilket blev en stor succé under en sommarperiod. Dessutom har han varit engagerad i försäljningen av julgranar i över 10 år, där årlig kontakt med stamkunder har skapat en uppskattad tradition.

Emils morfar och morbror initierade en framgångsrik verksamhet inom transport, där de drev ett framstående transportföretag med fyra lastbilar under många år. Denna tradition av affärsdrivande och hängivenhet till kvalitet har format Emil och inspirerat honom att fortsätta familjens arv genom att etablera sig som en auktoritet inom värmepumpslösningar och installation.